info@vdm-support.nl

Over Ons

Home Over Ons

Over VDM-Support

Van Dorth Management is opgericht in 2004 en heeft zich in eerste instantie gericht op de ondersteuning van het management in de breedste zin van het woord. Wij verleenden diensten op het gebied van Facilitair Management en Human Resources. De achterliggende gedachte was, dat veel bedrijven geen duidelijke scheiding tussen deze afdelingen hadden als het bijvoorbeeld ging om het wagenparkbeheer. Is dit nu een personeelsaangelegenheid of is dit nu toch iets wat de Facilitaire afdeling hoort, daar zij de administratie en registratie doen van de lease-auto’s.

Wij werken samen met een team van professionals, ieder gespecialiseerd in zijn eigen vak. Het technische vlak van het Facilitair Management bieden wij u niet zelf aan, maar wij werken samen met een aantal bedrijven waar wij u naar door zullen verwijzen.

Door de jaren heen is Van Dorth Management Support meer diensten gaan verlenen op het zowel het Facilitaire vlak als het vlak van Human Resources. Om deze reden hebben we de onderneming gesplitst in deze twee vakgebieden. De tak van Human Resources valt nu onder SA&VD Consultancy. Dit geeft de klant een duidelijker beeld van de dienstverlening. Het Facilitair Management wordt nog steeds aangeboden door Van Dorth Management Support.

Uw succes is ons doel. Onze werkwijze is gebaseerd op een samenwerking in de vorm van een partnership. Graag maken wij vrijblijvend een afspraak met u om onze dienstverlening te bespreken. Het leveren van een pakket op maat is een van onze sterke punten.

NEEM CONTACT OP

  Contact Info

  Van Dorth Management Support

  Bestevaertstraat 70-I
  1056 HR Amsterdam
  E: info@vdm-support.nl
  T: 06 34 87 89 55