info@vdm-support.nl

VDM-Support

Home Diensten

Onze Diensten

Steeds vaker richten bedrijven zich op de “core business”. Stafafdelingen, zoals o.a. een Facilitaire Afdeling zijn tijdrovend en er is weinig interesse voor het goed reilen en zeilen van deze afdelingen. Echter, juist de Facilitaire Afdeling is de afdeling die er voor zorgt, dat uw medewerkers het werk naar behoren kunnen uitvoeren en daarbij alle benodigdheden tot hun beschikking hebben.

Een goed georganiseerde Facilitaire afdeling levert uw organisatie grote besparingen op. Maar wat wordt nu precies verstaan onder Facilitair Management. Facilitair Management kan onderverdeeld worden in technisch (o.a. gebouwenbeheer) en non-technisch.

Van Dorth Management Support levert diensten op het non-technische facilitaire vlak. Hierbij kunt u denken aan:

FACILITAIR MANAGEMENT

De Facilitaire afdeling is de afdeling die er voor zorgt dat medewerkers hun werk kunnen doen. Daar staat men niet vaak bij stil, maar toch is het zo. Denkt u zich eens in, dat de telefoon niet wordt beantwoord door de receptioniste of dat u geen pen en papier heeft om op te schrijven. Wat hebben deze “simpele” zaken voor effect op uw productiviteit?

Van Dorth Management ondersteunt u bij deze activiteiten, zodat u zich kunt richten op uw “core business’. Wij verlenen o.a. de volgende diensten:

 • Het geheel of gedeeltelijk uit handen nemen van uw Facilitaire afdeling
 • Het schrijven van procedures (vb. Reisbeleid, Wagenpark)
 • Het maken van een Producten Diensten Catalogus
 • Adviseren over een goed inkoopbeleid en assisteren bij de implementatie van dat     inkoopbeleid
 • Het organiseren van interne verhuizingen
 • Het leveren van huismeesters/conciërges
 • Adviseren over uw huidige schoonmaakbeleid.

Bovenstaande is een greep uit de diensten die wij verlenen. Om een goed advies te geven aan de hand van uw wensen en behoeften, maken wij graag een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Bent u geïnteresseerd in wat Van Dorth Management voor u kan betekenen op het gebied van Facilitair Management, druk op deze link.

INTERIM MANAGEMENT

Tijdelijk een personeelstekort of tijdelijke expertise nodig? Van Dorth Management Support beschikt over een netwerk van professionele interimmers, die u graag van dienst zijn. Wij bieden interimmers op het gebied van:

 • Receptionistes
 • Facilitair Medewerkers
 • Secretariële ondersteuning

Wij komen graag bij u op bezoek om de opdracht door te spreken. Na een zorgvuldige selectie, stellen wij maximaal drie kandidaten aan u voor. Binnen een week voert u gesprekken met de potentiële kandidaten. De uiteindelijke keuze voor de kandidaat ligt bij u.

Van Dorth Management Support biedt de oplossing tegen zeer gunstige tarieven en we werken door heel Nederland.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Interim Management? Neemt u dan contact met ons op.

RECEPTIE DIENSTEN

U staat er misschien niet altijd bij stil, maar de receptiepost en de receptioniste is het visitekaartje van uw bedrijf. Vaak heeft de klant de receptioniste als eerste aan de telefoon. De een tot twee minuten die dit gesprek duurt is van groot belang of een klant geïnteresseerd is om met uw bedrijf zaken te doen.

De receptiepost is vaak een moeilijke post om goed bemand te houden. De belangrijkheid van de receptiepost wordt vaak onderschat. Van Dorth Management Support ondersteunt u hier graag bij. Wij kunnen u op dit gebied verschillende diensten bieden, zoals de totale outsourcing van uw receptiepost. Een andere mogelijkheid is om ons te gebruiken als ‘back-up’ van uw huidige receptioniste(s) bij ziekte of vakantie.

Daarnaast kunnen wij u adviseren over een goed telefoonbeleid binnen uw organisatie. Wanneer mag iemand worden doorverbonden, worden er wel of geen boodschappen aangenomen door de receptioniste, mogen directe nummers of mobiele nummers worden doorgegeven etc. Ook kunnen wij uw bereikbaarheid meten, als daar behoefte aan is.

Wij organiseren regelmatig workshops voor receptionistes om ze up-to-date te houden met betrekking tot ontwikkelingen op het vakgebied. Tevens is het mogelijk om telefoontrainingen te geven aan receptionistes. Dit kan ook in-company worden georganiseerd.

Mocht u meer willen weten over de receptie diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een adviseur komt graag langs om onze dienstverlening gedetailleerd met u te bespreken.

WEBSITE BOUWEN

Het internet is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Op het internet wordt alles gezocht en gevonden! Voor uw organisatie is het van groot belang, dat u bekend bent op het internet, maar hoe maak je dan een goede website waar lezers op blijven “hangen”?.

Van Dorth Management helpt u hier graag bij. Wij werken samen met professionals, die de website bouwen, volledig toegespitst op uw wensen en behoeften.

Er zijn verschillende mogelijkheden om u hierbij te helpen. Het is mogelijk om alleen uw website te bouwen, maar het is ook mogelijk om u te helpen met het ontwerp en de tekstuele inhoud. Een andere mogelijk is om er voor te zorgen dat uw bedrijf ook goed te vinden is op het internet. Kortom er is een scala aan mogelijkheden.

Wilt u weten wat Van Dorth Management voor uw kan betekenen om uw website te makenof te professionaliseren, druk op de link voor een oriënterend gesprek.

Mocht u nu op zoek zijn naar een dienst, die niet in het rijtje genoemd staat, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij werken samen met een team van professionals en wij kunnen u altijd adviseren of doorverwijzen naar de juiste partij.

NEEM CONTACT OP

  Contact Info

  Van Dorth Management Support

  Bestevaertstraat 70-I
  1056 HR Amsterdam
  E: info@vdm-support.nl
  T: 06 34 87 89 55